Εξεταστική περίοδος για τον Κόκορα...

Τετάρτη

''Technology of brewing and malting'' του Wolfgang Kunze
Μια ''βίβλος'' της ζυθοποίησης στην βιβλιοθήκη του Κόκορα από το γερμανικό ινστιτούτο του VLB.
Βασικό εγχειρίδιο κάθε Γερμανού ζυθοποιού που μετά το 1996 έχουμε την τύχη να το διαβάζουμε και εμείς  στην διεθνή επανέκδοση του.
Από τη χημεία του ζύθου έως και βιομηχανικές εφαρμογές, ίσως το πιο πλήρες βιβλίο ζυθοποιϊας μαζί με τα εγχειρίδια του Prof. Dr. agr. Ludwig Narziss του πανεπιστημίου του Weihenstephan αποτελούν τον οδηγό κάθε Γερμανού και όχι μόνο ζυθοποιού από το 1961.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου