...ένας από τους λόγους της καθιέρωσης του λυκίσκου στη μπίρα (1516 μ.Χ.) ήταν οι κατασταλτικές του ιδιότητες; Ως τότε, η αντιστάθμιση της γλυκιάς γεύσης του κριθαριού γινόταν με διάφορα βότανα με ''απρόσμενες'' καταλήξεις στους χώρους εστίασης!
Εξερευνώντας τον ζύθο από άκρη σε άκρη, θέλω να μοιραστώ μαζί σας όλες τις πτυχές και τα μυστικά του κρίθινου κόσμου αναρτώντας σκόρπιες ιδέες και πληροφορίες στο blog του κόκορα. Στην υγεία μας λοιπόν...
1 σχόλια:
Να τα χιλιάσεις τα post φίλε Κόκκορα και πάντα ακούραστος να ενημερώνεις με τον τρόπο σου τους φίλους της μπύρας :)
Δημοσίευση σχολίου