Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και Βεργίνα μαζί στη Δ.Ε.Θ.

Τετάρτη


Βροντερό παρόν στην φετινή 77η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, σε μια εποχή που όλοι μοιρολατρούν  για την κρίση και την συρρίκνωση της δραστηριότητάς τους, δίνουν 14 βιομηχανίες κι εμπορικές εταιρίες της Κομοτηνής μέσω του περιπτέρου του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου εκθέτοντας φόλντερ με το προφίλ και την δράση τους αλλά και σε ειδικές βιτρίνες του περιπτέρου τα προϊόντα τους. 

Οι εκθέτες που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα του εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου και του προέδρου του Νίκου Αγγελίδη  ήταν οι βιομηχανίες Tulip ABEE (ζαχαρώδη), Βolero ΑΕ χαλβάδες - ζαχαρώδη, η Ζυθοποιΐα Μακεδονίας Θράκης με την Βεργίνα,
τα κρασιά του Χρυσόστομου Κάρρου, τα χαλιά Ιωακειμίδη, τα έπιπλα του Καραφύλλη Α.Ε., χρώματα της αμερικανικών συμφερόντων Benjamin Moor, τα αλίπαστα της εταιρίας Ποσειδών, τα τρόφιμα με πολύ καλό έντυπο και φόλντερ της εταιρίας Λαγάκης Α.Ε., τις υπηρεσίες κι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Χρήστος κι Εύη, την γκάμα των προϊόντων κατεψυγμένων λαχανικών και πατάτας της εταιρίας Ιωάννου, όλη την γκάμα συσκευασίας film της εταιρίας Αlpha Beta Roto, τα φωτοβολταϊκά της TΕΧΝΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, αλλά και τα συστήματα υγραερίου WentGaz.

Ένα απρόσμενο θλιβερό γεγονός ανάγκασε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Αγγελίδη να απουσιάσει από το περίπτερο της ΔΕΘ επιστρέφοντας στην Κομοτηνή ενώ ήδη είχε μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, την υποστήριξή του όμως είχε ο διευθυντής του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου Βασίλης Χρηστίδης. Ομιλητικός κι εξυπηρετικός με τους επισκέπτες του περιπτέρου μας,  έδινε το υλικό που τους ενδιέφερε προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν ενώ έντυπο υλικό υπήρχε και για την δράση και την υλοποίηση των προγραμμάτων του επιμελητηρίου. 


Η όλη ευπρόσωπη παρουσία της Ροδόπης σε σχέση με άλλες περιοχές που ήταν και οι τιμώμενες, σχολιάστηκε θετικά για τη δυναμική και την ευρεία συμμετοχή των επιχειρήσεων που ίσως σε άλλες πιο εύρωστες περιοχές ήταν πιο συγκρατημένες.

Άρθρο από το xronos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου