Η Λευκωσία γιορτάζει σε ρυθμούς μπύρας!

Πέμπτη


 Από τις 18-23 Σεπτεμβρίου στην Τάφρο Κωνστάνζα.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας, το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας και η DISPLAY ART συνδιοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πρωτεύουσα το  Φεστιβάλ Μπύρας, SEPTEMBERFEST NICOSIA BEER FUN FESTIVAL.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας, εντάσσεται στα πλαίσια εμπλουτισμού του προγράμματος εκδηλώσεων της πρωτεύουσας και έχει στόχο να καταστεί ετήσιος θεσμός και σημείο αναφοράς για τη Λευκωσία.


Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Νεοκλής Συλικιώτης, στις 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 το απόγευμα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν όλες οι εταιρίες παραγωγής, εισαγωγής και διανομής μπύρας που θα προσφέρουν πέραν των 60 διαφορετικών ειδών μπύρας από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες μαζί με την μπύρα τους θα μπορούν να απολαύσουν και ποικιλία εδεσμάτων.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πλούσιο μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αφού οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τραγούδια από διάφορους καλλιτέχνες όπως τους Δημήτρη Μπάση,  Γιάννη Βαρδή, Ηλία Βρεττό, Έλενα Ανδρέου, Ευαγόρα Ευαγόρου, Ευδοκία Καδή, Άγγελο Αυγουστή, Σταύρο Μιχαλακάκο, Πέτρο Κουλουμή, Χριστίνα Τσιέλεπου και τα συγκροτήματα Μέλισσες, Minus One,  Zilla Project και 40+ Rock Band.
Το περσινό Φεστιβάλ Μπύρας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι επισκέπτες της, Κύπριοι και ξένοι τουρίστες όλων των ηλικιών κατανάλωσαν 20.000 pints μπύρας.

Το Φεστιβάλ θα γίνει στο χώρο της Τάφρου Κωστάντζα και από 18-23 Σεπτεμβρίου 2012 από τις 19.00-00:30. Η είσοδος είναι €5,00 περιλαμβανομένου ενός ποτού, ενώ για τα παιδιά η είσοδος είναι δωρεάν.

Η Λευκωσία διασκεδάζει σε ρυθμούς μπύρας!

Άρθρο από το sigmalive.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου