Διεθνή διάκριση για τη ΒΙΟΣ 5...

Παρασκευή


Το βραβείο Sial D’Or Country στο διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας Sial D’ Or κέρδισε η μπύρα ΒΙΟΣ 5 της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, η πρώτη μπίρα στο κόσμο που παράγεται από τη ζυθοποίηση 5 δημητριακών και από 100% ελληνικά δημητριακά.

Το brand διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο για τη μοναδική συνταγή, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από όλα τα προϊόντα της ελληνικής συμμετοχής. Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 21 Οκτωβρίου.  Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Μηνάς Μαυρικάκης δήλωσε σχετικά: «Όταν σχεδιάζαμε τη ΒΙΟΣ 5 ήμασταν πολύ αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα και περιμέναμε τη θερμή υποδοχή του προϊόντος μας από την ελληνική αγορά.
Η παγκόσμια διάκρισή της όμως, μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη χαρά, αφού αναδεικνύει σε ένα διεθνές και πολύ αξιόπιστο πλαίσιο την ξεχωριστή δυναμική που διαθέτει το μοναδικό αυτό προϊόν. Το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει τη συντονισμένη προσπάθεια όλων μας να επενδύουμε στην ελληνική αγορά και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των καταναλωτών λανσάροντας νέα καινοτόμα προϊόντα, ακόμα και σε περιόδους κρίσης».

Άρθρο από το marketingweek.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου