Αλλαγή καπετάνιου στη Μύθος...

Κυριακή


Καθήκοντα διευθύνοντος σύμβουλου στη Μύθος Ζυθοποιία αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Καραφυλλίδης, όπου μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του διευθυντή Πωλήσεων On Trade, Convenience & Exports Sales, διαδεχόμενος τον Soren Brinck.
Ο Αλέξανδρος Καραφυλλίδης εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας στις αρχές του 2010, επιτυγχάνοντας από τη θέση ευθύνης του αξιοσημείωτα αποτελέσματα και αποδεικνύοντας τις ηγετικές του ικανότητες, καθώς και την αποτελεσματικότητα του σε θέματα διαχείρισης της αγοράς.

Διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναδιοργάνωση του τμήματος πωλήσεων, μετατρέποντας το σε μια μοντέρνα, ευέλικτη, αποτελεσματική και με πελατοκεντρικό προσανατολισμό ομάδα, θέτοντας ως απώτερο στόχο την υλοποίηση της φιλοσοφίας της εταιρίας: «Να είναι η καλύτερη εταιρία μπύρας στην Ελλάδα».


«Είμαι πολύ χαρούμενος και ταυτόχρονα περήφανος να βλέπω τον Αλέξανδρο να αναβαθμίζεται στο ρόλο του CEO στην Εταιρία μας καθώς αντιπροσωπεύει το πάθος, τη δύναμη και τη φιλοδοξία της νίκης που χρειαζόμαστε σε δύσκολους καιρούς όπως αυτοί που ζούμε σήμερα στη χώρα» δήλωσε σχετικά ο Soren Brinck, απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος της Μύθος Ζυθοποιίας.

Ο Αλέξανδρος Καραφυλλίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την Coca Cola 3Ε στην Ελλάδα, όπου διετέλεσε υπεύθυνος σε διάφορες εμπορικές διευθυντικές θέσεις. Είναι κάτοχος MScCs του πανεπιστημίου Sterling UK.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου