Η μπίρα των Iron Maiden...

Σάββατο

Εχουν δώσει πάνω από δύο χιλιάδες συναυλίες και έχουν πουλήσει περισσότερα από 80 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Τώρα πια, όμως, φαίνεται πως για τους Iron Maiden ήρθε ο καιρός για νέου είδους επιχειρηματικά ανοίγματα.

Ακολουθώντας τα χνάρια του συγκροτήματος AC/DC που στο παρελθόν κυκλοφόρησε δική του μάρκα κρασιού και των Motorhead που έβγαλαν τη δική τους βότκα, τα μέλη του χέβι μέταλ συγκροτήματος αποφάσισαν να λανσάρουν στην αγορά όχι τον νέο τους δίσκο αλλά μπίρα με τη διάσημη υπογραφή τους. Η μπίρα με 4,8 % αλκοόλ, που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, θα φέρει την ονομασία «The Τrooper», εμπνευσμένη από το ομότιτλο τραγούδι του γκρουπ που συμπεριλαμβανόταν στο άλμπουμ «Piece οf Mind».

 Για την παραγωγή της η μπάντα θα συνεργαστεί με τη ζυθοποιία Stockport από το Μάντσεστερ «προκειμένου να δημιουργήσουν έναν δυνατό συνδυασμό μπίρας και μουσικής». Φανατικός θαυμαστής για μια ζωή της βρετανικής μπίρας, όπως δηλώνει ο τραγουδιστής των  Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον, «ένιωσε σαν να είχε πεθάνει και να πήγε στον Παράδεισο» όταν ζητήθηκε από το συγκρότημα να φτιάξει τη δική του μπίρα.

Άρθρο από το tanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου