Volkan: Η σαντορινιά μπίρα 'κατέκτησε' την Πράγα.

Παρασκευή


Η μπίρα Volkan διακρίθηκε με το "Product Innovation of the Year", στην παγκοσμίου φήμης διοργάνωση "International Beer Awards", στο 9ο Canadean International Beer Strategy Conference, στην Πράγα της Τσεχίας. Αφού διαγωνίσθηκε απέναντι σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας ζυθοποιίας αλλά και σε άλλα μικρότερης κλίμακας, η κριτική επιτροπή ξεχώρισε και ανέδειξε την Volkan νικήτρια έχοντας ως κριτήριο τη ξεχωριστή συνταγή και ποιότητα της.


Ο Πέτρος Νομικός, δημιουργός της Volkan, δήλωσε μεταξύ άλλων: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που λάβαμε αυτή τη ξεχωριστή διάκριση. Στόχος μας ήταν να υποστηρίξουμε το 'δρούμε τοπικά, σκεπτόμαστε παγκόσμια', αναδεικνύοντας τις καλύτερες ελληνικές γεύσεις και παραδόσεις σε όλο τον κόσμο. Κάθε μπίρα Volkan αντιπροσωπεύει την πλούσια αγροτική μας κληρονομιά και τη χιλιάδων ετών ιστορία της, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει τις νησιωτικές αγροτικές παραδόσεις μας.
Τα τρία βασικά συστατικά της μπίρας μας (σπάνιο μέλι Σαντορίνης, κίτρο Νάξου και φίλτρο ηφαιστειακής πέτρας) είναι τοπικά, αυθεντικά και παράλληλα, πρωτοποριακά, καθώς δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν σε μπίρα".

Άρθρο από το e-forologia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου