"Μπύρα και …κρύο καφέ με πάγο"

Παρασκευή

Η "εξομολόγηση" Ουκρανού δημοσιογράφου για όσα είδε εκτός αγωνιστικού χώρου στην Θεσσαλονίκη, πριν τον αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μέταλιστ.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους Ουκρανούς δημοσιογράφους η ατμόσφαιρα που επικράτησε στην Θεσσαλονίκη, πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ. Χαρακτηριστικό είναι δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazeta.ua, στο οποίο εξιστορείται το …pregame του ματς, όπως το έζησε ένας Ουκρανός δημοσιογράφος.

"Στον αγώνα δεν μπορούσαν να έρθουν οπαδοί του ΠΑΟΚ", γράφεται αρχικά και στην συνέχεια φιλοξενούνται δηλώσεις ενός οπαδού του "Δικεφάλου" ονόματι Γιώργου. "Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο λυπάμαι που δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο. Θα παρακολουθήσω το παιχνίδι σε μια καφετέρια κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες της Μέταλιστ είναι τυχεροί που δεν θα είμαστε στις κερκίδες", ανέφερε.


Στο κείμενο, ακόμη, αναφέρεται: "Σχεδόν όλες οι αθλητικές εφημερίδες στην Ελλάδα έχουν τον αγώνα στην πρώτη σελίδα. Δύο ώρες πριν το παιχνίδι το πούλμαν με την ομάδα του ΠΑΟΚ συνοδεύεται από Αστυνομία. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν τους παίκτες και τους χειροκρότησαν".

Βέβαια, το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι του δημοσιεύματος είναι όταν ο Ουκρανός δημοσιογράφος, θέλει να μεταφέρει την …εμπειρία του από τον καφέ που πίνουν στην Θεσσαλονίκη. "Στις καφετέριες και στα μπαρ γύρω από το γήπεδο όλες οι θέσεις είναι κατειλημμένες. Πίνουν μπύρα και …κρύο καφέ με πάγο (φραπέ). Ο αγώνας, εξάλλου, θα αρχίσει σε θερμοκρασία +32".

Άρθρο από το sport24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου