31 Αυγούστου με 12 Σεπτεμβρίου, η μπίρα γιορτάζει!

Δευτέρα


Πλούσιο πρόγραμμα με μουσική και χορούς απ' όλο το κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), από 31 Αυγούστου έως 12 Σεπτεμβρίου.

Το φεστιβάλ μουσικής και χορού διοργανώνεται από την ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων και πραγματοποιείται στα πλαίσια της 11ης Γιορτής της Μπύρας που γίνεται κάθε χρόνο στο χώρο δίπλα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο.

Ταλαντούχοι μουσικοί, χορευτές και τραγουδιστές θα δώσουν δυναμικά το παρόν τους παρουσιάζοντας με υπέροχες παραδοσιακές στολές εντυπωσιακό θέαμα απο τις Κένυα, Γερωργία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ινδία, Μπαγκλαντές, Αγ. Δομένικο, Μεξικό, Βενεζουέλα, Κίνα και Κούβα (El Sol de Cuba).


Ειδικά απο τη Ρουμανία θα έρθει για να παρευρεθεί στο φεστιβάλ το 40μελές συγκρότημα με την ονομασία IZVOR DE MUNTE VALCEA.

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, υπογράμμισε πως ο Όμιλος, για μια ακόμη χρονιά, στα πλαίσια του Πολιτισμού των Λαών θα συμμετέχει σε αυτήν την σημαντική γιορτή έχοντας ως μοναδικό στόχο να φέρει κοντά τους λαούς και να διαδώσει το μήνυμα της Ειρήνης, της Συνεργασίας και της Φιλίας μεταξύ των ανθρώπων.

Η υπεύθυνη καλλιτεχνικού προγράμματος για την UNESCO, κα. Πόπη Βερμούδεζ Χαβιάρα, έχει επιμεληθεί την παρουσίαση ενός ποικίλου καλλιτεχνικού προγράμματος με συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Άρθρο από το skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου