Νέες αγορές για τη Πειραϊκή...

Τρίτη


Επέκταση και στις συμβατικές μπύρες επιχειρεί η εταιρεία Πειραϊκή Μικροζυθοποιία τουΑλέξη Κουμάντου, όπως αποκάλυψε στο e-marketdeals.gr o ίδιος ο επιχειρηματίας.
Παρότι η  Μικροζυθοποιία έγινε ευρέως γνωστή στους καταναλωτές από τη φρέσκια βιολογική μπύρα, σήμερα παράγει και συμβατικό προϊόν, εκμεταλλευόμενη τη στροφή των Ελλήνων στα εντός της χώρας παραγόμενα αγαθά.
Εν τω μεταξύ, η εταιρεία επιχειρεί δυναμική είσοδο και σε αγορές του εξωτερικού. Η βιολογική μπύρα “σερβίρεται” ήδη στη Γαλλία και την Ελβετία, ενώ φέτος η Πειραϊκή Μικροζυθοποιία σκοπεύει να εξάγει προϊόντα στην Αμερική και το Βέλγιο.
Σήμερα η επιχείρηση παράγει περί τις 3 χιλ. εκατόλιτρα μπύρας στη νέα μονάδα της που εγκαινίασε μόλις πέρυσι στη Λαμία, το κόστος της οποίας έφθασε τα 2 εκατ. ευρώ.

Άρθρο της Δέσποινας Καραγιαννοπούλου από το e-marketdeals.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου