Συνέχεια στη συνεργασία της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής με τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Τρίτη


Η σπουδάστρια Βασιλική Παπανδρεοπούλου παραλαμβάνει το βραβείο της από το Διευθυντή Εταιρικής Ανάπτυξης της Ζυθοποιίας Μακεδονίας - Θράκης, κ. Δημήτρη Κρις

Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση υποστήριξης προς το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, η Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης/Μπύρα Βεργίνα βράβευσε φέτος την εξέχουσα σπουδάστρια της νέας ειδικότητας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Κολεγίου Περρωτής, Βασιλική Παπανδρεοπούλου που κατάγεται από το Δρέπανο της Πάτρας.
Ο κ. Δημήτρης Κρις, Διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης της εταιρείας, παρέδωσε προσωπικά το βραβείο για συνέχιση των σπουδών της στη Βασιλική, με την ευχή να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή της και να υπηρετήσει επιτυχώς αυτό τον τόσο σημαντικό για την εγχώρια οικονομία κλάδο.
Η Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης, πέρα από το Πρόγραμμα Υποτροφιών στο οποίο συνεισφέρει δυναμικά ετησίως, αποτελεί και χορηγό σε είδος, προσφέροντας τη Μπύρα Βεργίνα, σε όλες τις μεγάλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της Σχολής που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του έτους με μοναδικό στόχο την υποστήριξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ιδρύματος.

Άρθρο από το beer-pedia.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου