Προϊόν της Χρονιάς από τη Μύθος ...

Τρίτη


H Kaiser Blonde Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 

Ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία μπύρας, ανέδειξαν οι καταναλωτές την Kaiser Blonde!
Μόλις οχτώ (8) μήνες από το λανσάρισμα της Kaiser Blonde στην αγορά, οι 3.000 καταναλωτές που συμμετείχαν στην έρευνα της TNS ICAP επέλεξαν την Kaiser Blonde ως το Προϊόν της Χρονιάς, αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα της, την ξεχωριστή εμφάνιση της και την απαράμιλλη γεύση της.

Κερδίζοντας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, την προτίμηση και εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, η διάκριση της Kaiser Blonde αποτελεί αναγνώριση της στρατηγικής επιλογής της Μύθος Ζυθοποιίας, να δημιουργεί νέα και καινοτόμα προϊόντα, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τους γευστικούς ορίζοντες των Ελλήνων καταναλωτών.

 «Η διάκριση της Kaiser Blonde από τους καταναλωτές μας κάνει περήφανους και επιβεβαιώνει το πάθος μας και την δέσμευση όλων εμάς στη Μύθος Ζυθοποιία να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης γεύσης», σημειώνει η Νίκη Συροπούλου, Marketing Director.



Ο διεθνής θεσμός «Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς» είναι ο μοναδικός που βραβεύει και αναδεικνύει τα πιο καινοτόμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. Η διαδικασία ανάδειξης πραγματοποιείται μέσω της πιο σημαντικής έρευνας του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα όσον αφορά τον αριθμό των συμμετεχόντων, στην οποία οι καταναλωτές καλούνται να επιλέξουν τα καλύτερα brands των κατηγοριών της διοργάνωσης.

Άρθρο από το athinorama.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου