Σχέδια του Φασιανού στη μπύρα Volkan...

Τρίτη


Σχέδια του Αλέκου Φασιανού φιλοξενούν οι μπύρες Volkan Santorini Blonde και Santorini Black, οι οποίες λανσάρονται σήμερα στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA.
Ο διάσημος Έλληνας καλλιτέχνης δημιούργησε μικρά έργα τέχνης στα καπάκια των μπουκαλιών, στο πλαίσιο αφιλοκερδούς υποστήριξης του Greece Debt Free. Όπως είναι γνωστό, η μπύρα Volkan προσφέρει το 50% των κερδών της στο εν λόγω κίνημα.


Ο Πέτρος Νομικός, εμπνευστής και δημιουργός της μπίρα Volkan, δήλωσε σχετικά: «Η επιθυμία μου να συνεισφέρω στην οικονομική ανοικοδόμηση της χώρας μας είναι το κίνητρο για την επένδυση και την ανάπτυξη της μπύρας Volkan. Η Volkan αποτελεί ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν και η συνεργασία μας με έναν από τους καλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες αποτελεί τιμή για εμάς. Μέσα από τη Volkan ελπίζουμε οι άνθρωποι να στρέψουν το βλέμμα τους προς την ιστορία και την κουλτούρα της χώρας μας».

Για την περίοδο 2012-13 οι έμμεσες δωρεές της Volkan προς το GDF αποτελούν προσωπική δωρεά ύψους 840.000 ευρώ  από τον Πέτρο Νομικό, που προορίζεται για την αγορά Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου το οποίο αντιστοιχεί σε 1,3 εκατ. ευρώ Δημοσίου χρέους.

Άρθρο από το marketingweek.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου