Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία ο Βασίλης Ανδρικόπουλος...

Σάββατο


Καθήκοντα Οικονομικού και Διοικητικού Διευθυντή και μέλους του Δ.Σ. της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2013 ο κ. Βασίλης Ανδρικόπουλος.
Με πολυετή εμπειρία στον τομέα  των οικονομικών, ο κ. Ανδρικόπουλος αποτελεί διακεκριμένο στέλεχος της ελληνικής αγοράς, προερχόμενος από τη μεγαλύτερη εταιρεία αλκοολούχων ποτών (Diageo), στην οποία τα τελευταία 14 χρόνια εξελίχθηκε σε υψηλές θέσεις ευθύνης, καθόσον διετέλεσε Οικονομικός Διευθυντής Ανατολικής Ευρώπης, Οικονομικός Διευθυντής Ελλάδος και Νότιας Ευρώπης, ενώ τελευταία κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή Αγορών Δυτικής Ευρώπης.



Επίσης, ο κ. Ανδρικόπουλος έχει εργασθεί στο παρελθόν ως Διευθυντής Οικονομικού Προγραμματισμού στις εταιρείες Henkel και Ecolab και ως Διευθυντής Πιστωτικού Ελέγχου στην Tasty Foods.

Ο κ. Βασίλης Ανδρικόπουλος είναι  απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης  Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου  Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), και έχει εκπαιδευτεί σε ηγετικές και τεχνικές ικανότητες στα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού, όπως το Harvard Business School.

“Καλωσορίζουμε στη διοικητική ομάδα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας ένα ιδιαίτερα καταξιωμένο στέλεχος της ελληνικής αγοράς”, δήλωσε ο κ. Γιάννης Χήτος, Πρόεδρος και  Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και πρόσθεσε:

“Είμαστε απόλυτα βέβαιοι, ότι οι γνώσεις και η εμπειρία  του Βασίλη θα συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των εσωτερικών δομών της εταιρείας μας και θα αποτελέσουν έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μελλοντική πορεία και ανάπτυξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στην ελληνική και διεθνή αγορά”.

Άρθρο από το toxrima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου