Ενισχύει το team της η Μύθος...

Σάββατο


Τα καθήκοντα του Sales Director On Trade & Convenience στη Μύθος Ζυθοποιία ανέλαβε από την 26η Μαρτίου ο κ. Λευτέρης Σκαράκης, καταξιωμένο στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο νέος Sales Director On Trade & Convenience ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 στον τομέα των Πωλήσεων, αναλαμβάνοντας πολλές θέσεις ευθύνης στις εταιρείες Trofeklekt Masterfoods S.A (Mars), Diageo Hellas, Goodyear Dunlop Tire Hellas S.A., Sara Lee Coffee & Tea Hellasκαι Supermax Corporation επιτυγχάνοντας αξιόλογα αποτελέσματα και επιφέροντας σημαντική αύξηση των μεριδίων αγοράς. Το 2000, ως Wholesale & Impulse Sales Manager στη Trofeklekt Masterfoods S.A (Mars) απέσπασε το Ευρωπαϊκό βραβείο “Make the Difference” για την πρωτοβουλία ανάπτυξης εναλλακτικών καναλιών πώλησης, ενώ το 2004 διακρίθηκε με το βραβείο “Freedom to Succeed” από τη Diageo Hellasγια τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη πωλήσεων του τομέα ευθύνης του.


Ο κ. Σκαράκης είναι απόφοιτος Τραπεζικής & Οικονομικής επιστήμης από το πανεπιστήμιο Victoria University of Technology της Αυστραλίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μύθος Ζυθοποιία, κος Αλέξανδρος Καραφυλλίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι χαρά μου να καλωσορίσω τον κ. Λευτέρη Σκαράκη στην οικογένεια της Μύθος. Είμαι βέβαιος ότι με την εμπειρία και τις γνώσεις του που έχει αποκτήσει στη μεγάλη επαγγελματική του πορεία, θα συμβάλλει άμεσα και καθοριστικά στην ανάπτυξη των Πωλήσεών μας καθώς και στην υποστήριξη του Οργανισμού μας σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον».


Άρθρο από το capital.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου