Κάνουν κυριολεκτικά μπάνιο στη μπύρα σε ιστορική ζυθοποιία...

Σάββατο

Σε ένα κάστρο στην Αυστρία, η μπύρα ρέει άφθονη. Τόσο άφθονη, που υπάρχουν ακόμη και λουτρά στο οποία κάποιος μπορεί κυριολεκτικά να κολυμπήσει μέσα της!

Η ζυθοποιία Στάρκενμπέργκερ έχει την έδρα της στις καταπράσινες βορειοανατολικές παρειές των Αλπεων εδώ και μερικούς αιώνες, μέσα σε ένα τυπικό κάστρο της περιοχής.

Στους χώρους του, οι ιδιοκτήτες δημιούργησαν συνολικά επτά πισίνες στις οποίες αναμειγνύεται νερό και βύνη από την επεξεργασία της μπύρας, σε μία αναλογία 12.000 προς 300 λίτρα.



Τα λουτρά αυτού του τύπου μπορεί να ακούγονται σχεδιασμένα για τουρίστες που θέλουν να κάνουν ακραίες επιλογές, ωστόσο ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Μία από τις πλέον διάσημες λάτρεις των λουτρών μπύρας, για την αναζωογόνηση και αναδόμηση που προσφέρουν στο δέρμα, ήταν και η Κλεοπάτρα, σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές.

Το κόστος για να κλείσει κανείς μία πισίνα για την παρέα του είναι περίπου 250 ευρώ, με άλλα 5 ανά άτομο. Στις τιμές περιλαμβάνονται επίσης κάποιοι μεζέδες καθώς και ένα μπουκάλι μπύρας ανά άτομο, αν και κάποιος θα βρεθεί να αρχίσει να πίνει κατ' ευθείαν από την πισίνα...

Άρθρο από το e-go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου