Η μπύρα Λέων ξεχώρισε και κέρδισε το Superior Taste Award...

Τρίτη

Η μπύρα Λέων, της εταιρίας Φώτος Φωτιάδης Ζυθοβιομηχανία, ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα προϊόντα που δοκιμάστηκαν στο International Taste & Quality Institute (iTQi) για το 2013, κερδίζοντας το Superior Taste Award.

To iTQi είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός που έχει δημιουργηθεί από σεφ και σομελιέ και έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Η κριτική επιτροπή του iTQi αποτελείται από 120 φημισμένους σεφ και σομελιέ από τις 13 ευρωπαϊκές ενώσεις  σεφ και από την Association de la Sommellerie Internationale (ASI). Όλα τα προϊόντα δοκιμάζονται στα τυφλά, το καθένα για τη δική του αξία με γνώμονα την πρώτη εντύπωση, την εμφάνιση, το άρωμα, την υφή κ.α.

Η εταιρία Φώτος Φωτιάδης Ζυθοβιομηχανία, δηλώνει πολύ περήφανη για αυτή τη διάκριση μιας και η Λέων αποτελεί ένα καθαρά Κυπριακό προϊόν που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την πλούσια γεύση.


Η μπύρα Λέων είναι μια γνήσια all malt μπύρα που ανήκει στην κατηγορία των μπυρών LAGER και παρασκευάζεται στο σύγχρονο ζυθοποιείο Φώτος Φωτιάδης. Στην Κύπρο κατέχει την τρίτη θέση σε πωλήσεις και είναι από τις μεγαλύτερα αναπτυσσόμενες μπύρες της Κύπρου τα τελευταία 3 χρόνια.

Απολαύστε και εσείς, αυτό το καλοκαίρι, τη βραβευμένη μπύρα  Λέων που σας περιμένει σε όλο το νησί.

Άρθρο από το sigmalive.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου