Νέο look για τη μπύρα ΛΕΩΝ...

Τρίτη

Η βραβευμένη μπύρα ΛΕΩΝ, μετά την τεράστια διάκρισή της από το παγκόσμια αναγνωρισμένο International Taste & Quality Institute (iTQi), όπου κατέκτησε φέτος το Superior Taste Award, συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει ακόμα πιο δυναμικά με την ανανεωμένη συσκευασία της.

 Το νέο look της μπύρας ΛΕΩΝ, το οποίο αφορά όλες τις συσκευασίες (τενεκεδάκια και μπουκάλια), είναι πιο μοντέρνο σχεδιαστικά με έντονα και ζωντανά χρώματα, διατηρώντας όμως παράλληλα τον χαρακτήρα της αγαπημένης μας μπύρας. Από τη νέα συσκευασία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το βραβείο, το οποίο κοσμεί τη νέα συσκευασία περήφανα, υπογραμμίζοντας την υψηλή ποιότητα και την βραβευμένη γεύση της.


Η μπύρα Λέων είναι μια γνήσια all malt μπύρα που ανήκει στην κατηγορία των μπυρών LAGER και παρασκευάζεται στο σύγχρονο ζυθοποιείο Φώτος Φωτιάδης. Είναι ένα καθαρά Κυπριακό προϊόν, κατέχει την τρίτη θέση σε πωλήσεις στην Κύπρο ενώ είναι από τις μπύρες με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Κύπρο τα τελευταία 3 χρόνια. Η αλλαγή αυτή στις συσκευασίες όσο και το πολύτιμο βραβείο που «κουβαλά» πλέον μαζί της, είναι αποτέλεσμα της τεράστιας αυτής δυναμικής της και είναι υπόσχεση για ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Απολαύστε κι εσείς αυτό το καλοκαίρι, τη βραβευμένη μπύρα Λέων που σας περιμένει με το νέο look της σε όλο το νησί!

Άρθρο από το sigmalive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου