TÜV HELLAS: Διπλή πιστοποίηση για την Ολυμπιακή Ζυθοποιία!!

Δευτέρα

Την πρώτη διπλή πιστοποίηση ποιότητας για την Ολυμπιακή Ζυθοποιία ολοκλήρωσε πρόσφατα ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS, μέλος του TÜV NORD GROUP.
Πρόκειται για τα πεδία «Παραγωγή, Συσκευασία και Διάθεση Ζύθου», με βάση τα πρότυπα ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005 ενώ οι εργασίες επιθεώρησης πραγματοποιήθηκαν στις σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας και στο εργοστάσιο της στη Ριτσώνα Ευβοίας.

Η πιστοποίηση της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας αφορά στο σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας και συγκεκριμένα στα στάδια παραλαβής των πρώτων υλών, την παραγωγή ζύθου και τη διάθεση στην αγορά του τελικού προϊόντος, αποδεικνύοντας στην πράξη τη φιλοσοφία και την ευαισθησία της εταιρείας για την ποιότητα και την ασφάλεια των παραγόμενων προϊόντων της. Με την υλοποίηση της πιστοποίησης από έγκυρο φορέα η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εξυπηρετεί τον στρατηγικό της στόχο για εξωστρέφεια καθώς η πιστοποιημένη ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων της ενισχύει τη φήμη της, εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και τελικά δημιουργεί ευκαιρίες για διείσδυση σε διεθνείς αγορές καθώς βελτιώνεται η εικόνα και η αξιοπιστία της επιχείρησης.


Επιπλέον, η πιστοποίηση της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας με βάση τα δύο Πρότυπα Ποιότητας συμβάλει και στην εσωτερική της βελτίωση, αυξάνοντας περαιτέρω τις επιδόσεις της, μέσω της παρακολούθησης, μέτρησης και της συνεχούς βελτίωσης των εσωτερικών διεργασιών της.

Οι εταιρείες
Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. αποτελεί μια αμιγώς ελληνική και δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση, που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2010. Είναι κάτοχος των σημάτων της premium lager FIX Hellas, της πρώτης και ιστορικότερης ελληνικής μπύρας, και της premium lager FIX Dark, που δημιούργησε μια νέα κατηγορία στην εγχώρια αγορά της μαύρης μπύρας. Το υπερσύγχρονο ιδιόκτητο ζυθοποιείο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, στο οποίο παράγονται όλα τα προϊόντα της, βρίσκεται στην περιοχή της Ριτσώνας, στην Εύβοια. Από την πρώτη στιγμή, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία έχει έμπρακτα αποδείξει ότι, παράλληλα με το επενδυτικό της πρόγραμμα, είναι σταθερά προσηλωμένη στην εξέλιξη της αγοράς της μπύρας στην Ελλάδα, στην ουσιαστική συνεισφορά στην εθνική οικονομία, στην υπεύθυνη επένδυση στην πρώτη ύλη και στη στήριξη του Έλληνα αγρότη και παραγωγού.

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Έχει καθιερωθεί στον τομέα των υπηρεσιών πιστοποίησης σε όλη την αλυσίδα τροφίμων έχοντας διενεργήσει περισσότερες από 1.000 πιστοποιήσεις σε εταιρείες παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης και εμπορίας. Οι επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις πραγματοποιούνται από έμπειρο προσωπικό με τεκμηριωμένη επάρκεια σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων όπως χημικούς, κτηνίατρους, γεωπόνους, τεχνολόγους τροφίμων, βιολόγους, παρέχοντας υπηρεσίες που προσδίδουν πραγματική προστιθέμενη αξία.

Άρθρο από το agronews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου