Επέκταση και στις συμβατικές μπύρες επιχειρεί η εταιρεία Πειραϊκή
Μικροζυθοποιία τουΑλέξη Κουμάντου, όπως αποκάλυψε στο e-marketdeals.gr o
ίδιος ο επιχειρηματίας.
Παρότι η Μικροζυθοποιία έγινε ευρέως γνωστή στους
καταναλωτές από τη φρέσκια βιολογική μπύρα, σήμερα παράγει και συμβατικό
προϊόν, εκμεταλλευόμενη τη στροφή των Ελλήνων στα εντός της χώρας παραγόμενα
αγαθά.
Εν τω μεταξύ, η εταιρεία επιχειρεί δυναμική είσοδο και
σε αγορές του εξωτερικού. Η βιολογική μπύρα “σερβίρεται” ήδη στη Γαλλία και την
Ελβετία, ενώ φέτος η Πειραϊκή Μικροζυθοποιία σκοπεύει να εξάγει
προϊόντα στην Αμερική και το Βέλγιο.
Σήμερα η επιχείρηση παράγει περί τις 3 χιλ. εκατόλιτρα
μπύρας στη νέα μονάδα της που εγκαινίασε μόλις πέρυσι στη Λαμία, το κόστος της
οποίας έφθασε τα 2 εκατ. ευρώ.
Άρθρο της Δέσποινας Καραγιαννοπούλου από το e-marketdeals.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου